Waxen Den Haag vrouwen

Laat je professioneel waxen in Den Haag bij een professionele waxspecialiste, gespecialiseerd in ontharing bij vrouwen. Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse salons, waardoor de behandeling op een prettige manier zal plaatsvinden.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Bel voor een afspraak

Een fijne manier van waxen, middels natuurlijke producten, in Den Haag voor vrouwen

Welk lichaamsdeel je ook laat waxen, ik gebruik altijd natuurlijke producten in mijn salon in Den Haag voor zowel vrouwen als mannen. Door het gebruik van natuurlijke producten is het harsen minder heftig voor de huid en wordt zelfs het ontharen van de bikinilijn prettiger. Bekijk mijn website voor alle behandelingen waar je uit kunt kiezen. Het lichaam van mannen hars ik, net als bij vrouwen, maar met uitzondering van de intieme delen. Bekijk de prijslijst voor alle behandelingen.

Wacht niet langer en maak je lichaam zomerklaar!

TWanneer je een afspraak maakt, zal ik de tijd voor je nemen. We bespreken vooraf wat jij wilt en achteraf kijken we samen of het gewenste resultaat is behaald. Iedere behandeling voor vrouwen wordt op een professionele en discrete manier uitgevoerd zodat waxen in mijn salon in Den Haag te allen tijde prettig is. Maak direct een afspraak door te bellen naar 0685315924. Naar dit nummer kun je ook een bericht sturen via WhatsApp. Mailen naar info@bouchraswaxsalon.nl kan uiteraard ook. Tot snel!

Boeken