Oksels waxen Den Haag

Ben je van plan om jouw oksels te laten waxen in Den Haag? Bij Bouchra’s Waxsalon kun je altijd terecht voor een professionele behandeling. Waxen is een prettige manier van ontharing doordat de haren voor langere tijd wegblijven. Ik gebruik alleen natuurlijke producten voor een zachte behandeling van de huid waardoor deze minimaal wordt beschadigd.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Bel voor een afspraak

Je oksels met natuurlijke producten laten waxen in Den Haag

Het is erg belangrijk om jouw behandeling, zoals je oksels waxen, op een prettige manier te laten verlopen in mijn salon in Den Haag. Dit doe ik met behulp van natuurlijke producten en ik neem altijd de tijd voor jou. Op deze manier behalen we samen het gewenste eindresultaat. Ben je geïnteresseerd in andere behandelingen, zoals een Brazilian wax of je wenkbrauwen epileren met touw? Als specialist in de Arabische stijl van epileren kun je hiervoor uitstekend bij mij terecht.

Oksels waxen den haag

Maak een afspraak en onderga een fijne behandeling

Laat jouw oksels waxen in dé thuissalon in Den Haag. Je wordt op een prettige manier behandeld zodat we samen een mooi eindresultaat boeken. Jouw tevredenheid staat te allen tijde voorop!

Neem contact op voor eventuele vragen of bel naar 0685315924 of mail naar info@bouchraswaxsalon.nl.

Boeken