Ontharing Den Haag

In mijn waxsalon doe ik aan professionele ontharing in Den Haag. Ik heb jaren ervaring opgedaan in diverse salons en ik heb nu mijn eigen salon aan huis geopend. Ik werk met natuurlijke producten die optimaal zijn voor je huid, omdat deze zacht zijn en jouw huid minimaal beschadigen.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Ontharen mannenOntharen vrouwen

Een professionele en prettige ontharing in mijn waxsalon in Den Haag

Wanneer je een afspraak boekt voor jouw ontharing in mijn salon in Den Haag, neem ik altijd de tijd voor je. Ik vind het erg belangrijk dat je met een prettig gevoel bij me binnenkomt en ook weer weggaat. Na de behandeling kijken we samen of het gewenste resultaat is behaald. Kom jij binnenkort langs om je bikinilijn te waxen zodat je helemaal klaar bent voor de zomer? Of wil je als man graag jouw lichaamshaar laten verwijderen? Check de prijslijst voor alle behandelingen. Kom snel langs bij Bouchra’s Waxsalon!

Maak snel een afspraak voor een prettige waxbehandeling

Ik ben gespecialiseerd in de ontharing van het hele lichaam in Den Haag. Ik neem mijn vak heel serieus en voer iedere behandeling met discretie uit. Neem contact op met Bouchra’s Waxsalon door te bellen naar 0685315924. Tevens ben ik bereikbaar via WhatsApp, of per e-mail: info@bouchraswaxsalon.nl.

Boeken