Waxen Den Haag mannen

Het laten waxen van lichaamsbeharing in Den Haag voor mannen is mogelijk bij Bouchra’s Waxsalon. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in diverse waxsalons, heb ik mijn eigen thuissalon geopend. Bij iedere behandeling worden natuurlijke producten gebruikt voor een zachte behandeling, zodat de huid zo min mogelijk wordt beschadigd.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Bel voor een afspraak

Waxen op een prettige manier in Den Haag voor mannen

Naast het reguliere waxen van vrouwen, behandel ik in mijn salon in Den Haag ook mannen. Bij het waxen wordt het hele lichaam onderhanden genomen, met uitzondering van de edele delen van de man. Door het gebruik van natuurlijke middelen wordt jouw lichaamsdeel op een zachte manier gewaxt voor een optimaal resultaat. Dat doe ik met veel plezier en voor een kleine prijs. Iedere behandeling gebeurt op een professionele manier en met veel discretie, zodat je altijd met een prettig gevoel de salon in en uit loopt. Voor elk type ontharing kun je terecht in mijn salon.

Stuur een berichtje of bel voor een afspraak

Twijfel niet en laat je waxen in mijn salon in Den Haag, want ik behandel ook mannen met veel plezier. Ik neem altijd de tijd voor je zodat je tevreden naar jouw onthaarde lichaamsdelen kijkt. Bel of stuur een WhatsApp naar 0685315924 voor een afspraak of voor meer informatie. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@bouchraswaxsalon.nl.

Boeken