Bikinilijn waxen Den Haag

Laat jouw bikinilijn waxen bij Bouchra’s Waxsalon in Den Haag. Door het inplannen van een uitstekende waxbehandeling is jouw lichaam klaar voor een bikini of badpak. Ik gebruik alleen natuurlijke producten zodat de huid minimaal wordt beschadigd en zacht wordt behandeld. Ik neem bij elke behandeling de tijd voor je, zodat je altijd met het gewenste resultaat weer naar buiten loopt.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Bel voor een afspraak

Op een prettige wijze je bikinilijn laten waxen in Den Haag

Maak je lichaam zomerklaar door je bikinilijn te laten waxen in een professionele salon in Den Haag. Naast jouw bikinilijn kun je ook kiezen voor andere waxbehandelingen voor vrouwen. Kies bijvoorbeeld voor een volledige ontharing van jouw lichaam. Op deze manier ben je helemaal klaar voor het zwemseizoen. Ook voer ik behandelingen voor mannen uit, met uitzondering van de edele delen.

Bel of mail en plan een behandeling in

Bij Bouchras Waxsalon laat je je bikinilijn waxen op een prettige manier, gevestigd in de Bomenbuurt in Den Haag. Twijfel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt over de behandelingen. Ik zorg ervoor dat je met een fijn gevoel de salon in én uit loopt. Maak dus direct een afspraak door te bellen naar 0685315924 of mail naar info@bouchraswaxsalon.nl.

Tot snel!

Boeken