Epileren met touw Den Haag

Laat je wenkbrauwen epileren met behulp van touw in mijn salon in Den Haag. Dit is de Arabische manier van epileren waarin ik gespecialiseerd ben. Met mijn jarenlange ervaring heb ik mijn eigen waxsalon geopend en ga ik graag voor jou aan de slag om het gewenste resultaat te behalen. Zo kom je met een fijn gevoel terug wanneer dat weer nodig is.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Bel voor een afspraak

Laat jouw wenkbrauwen epileren met touw in mijn thuissalon in Den Haag

Mijn specialisme is de Arabische wijze van wenkbrauwen epileren, met behulp van touw, en dit doe ik in mijn salon in Den Haag. Deze manier van epileren zorgt er onder andere voor dat de haartjes langer wegblijven en het gaat een stuk sneller dan epileren met een pincet. Het is erg belangrijk om hier tijd voor te nemen. Dit doe ik dan ook altijd zodat jij na afloop met een tevreden gevoel de waxsalon uitloopt. Ik ben niet alleen heel ervaren in epileren met touw, maar ook in de ontharing van de rest van het lichaam. Dit doe ik voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk de prijslijst voor de mogelijkheden.

Maak nu jouw afspraak door te mailen of bellen

Wil je jouw wenkbrauwen laten epileren met touw in mijn thuissalon in Den Haag? Of ben je geïnteresseerd in een van de andere diensten, zoals het waxen van je oksels of een Brazilian wax? Maak een afspraak door te bellen naar 0685315924. Op dit telefoonnummer ben ik ook te bereiken via WhatsApp. Natuurlijk kan je me ook een mail sturen: info@bouchraswaxsalon.nl. Ik geef je graag advies en behandel je altijd met discretie.

Boeken