Brazilian wax in Den Haag

Boek nu je Brazilian wax in mijn salon in Den Haag. Bij iedere ontharing wordt gebruikgemaakt van natuurlijke producten, zodat de behandeling op een zo zacht en mild mogelijke manier wordt uitgevoerd. Dit is minder belastend voor de huid en daardoor prettiger voor jou om een waxbehandeling te ondergaan.

Wilt u een afspraak maken voor een professionele en persoonlijke ontharings behandeling?
Of heeft u een vraag over onze behandelingen?

Bel voor een afspraak

Maak je lichaam zomerklaar met een Brazilian wax in Den Haag

Boek je Brazilian wax bij Bouchra’s Waxsalon in Den Haag voor een prettige ervaring van haarverwijdering. Bespreek vooraf jouw wensen en bekijk achteraf samen of jouw gewenste resultaat is behaald. Voor elke soort ontharing kun je bij mij terecht voor een perfect resultaat. Bekijk de prijslijst voor alle behandelingen waaruit je kunt kiezen.

Boek een harsafspraak voor jouw intieme delen

De beste en prettigste Brazilian wax in Den Haag onderga je bij Bouchra’s Waxsalon. Met jarenlange ervaring in verschillende salons heb ik nu een eigen salon aan huis geopend waar zowel vrouwen als mannen behandeld worden. In een professioneel ingerichte ruimte zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt. Professionaliteit en discretie staat voorop, zodat je een prettige behandeling ervaart. Maak snel een afspraak voor jouw gewenste behandeling door te bellen naar 0685315924 of mail naar info@bouchraswaxsalon.nl voor eventuele vragen of opmerkingen.

Boeken